Juglea Crina Loredana si viata personalaJuglea Crina Loredana si viata personala este deja subiect de discutie pe facebook si pe forum-uri, asa ca hai sa va lamurin noi de ce ziarista de pe Valea Jiului a atras atentia atator admiratori. Deja a depasit pe facebook de mult 5000 de prieteni si are mii de persoane care-i urmaresc activitatea. Chiar as vrea sa vad cateva reportaje facute de Juglea Crina Loredana in ziarul Vaii Jiului, sau mai nou in cel de Timisoara. Desi pare ireal de frumoasa, cam plinuta dupa gustul meu, tanara ziarista reuseste sa tina langa ea mii de fani.

Juglea Crina Loredana si viata personala

Este Crina Loredana casatorita, are ea un prieten sau inca mai cauta dragostea perfecta? La aceste intrebari o sa o provocam sa ne raspunda chiar ea, in zilele care urmeaza. Desi este absolventa a facultatii de medicina si farmacie, a ales sa fie ziarista, recunosc ca am fi mandri sa fie si in redactia noastra. Vom reusi noi sa o aducem la Ghimpele sau ne va refuza categoric? Noi speran sa o aducem, mai ales ca prietenul nostru comun, Valentin va intermedia aceasta mica “afacere” sa-i zicem noi.

Are Juglea Crina Loredana copii sau a reusit sa evite acest eveniment pana acum? Cati ani are Loredana, ce inaltime si mai ales ce greutate, sunt secrete pe care poate nu le vom afla niciodata, insa ce conteaza toate astea cand stai si o privesti in ochi? Daca eram barbat ma indragosteam de ea, cu siguranta. Asa cum s-au indragostit mii de tineri din Romania dar mai nou chiar si din SUA sau Canada. A ajuns celebra, ce sa mai ne ascundem dupa deget.Related Posts: