Locuri de munca

SMM Manager


Site-ul Ghimpele.Info ofera pe langa articole contra cost si locuri de munca, pentru cei ce vor sa lucreze in mediul online. Este vorba de 10 posturi de SMM manager – Social Media Marketing manager, adica o persoana care se ocupa cu publicitatea pe site-urile din portofoliul nostru, pe site-urile de social media, cum ar fi FaceBook sau Google +, noi punem la dispozitie site-urile si paginile de facebook, iar dumneavoastra va ocupati de incasari [ din care pastrati 50% – sau  jumatate din cat cerem noi pentru publicitate, restul fiind evident partea voastra ], va mai ocupati de editarea paginilor de prezentare ale clientilor, etc.

Tarife: in general noi cerem 10 euro/luna pentru publicitate, deci dumneavoastra ar trebui sa vindeti spatiul publicitar cu minim 20, dar daca reusiti mai mult, cu atat mai bine, veti pastra intreaga suma suplimentara.

Site-uri partenere: Portalul kLumea, Zgarcitul, e4Ro, e4De – Romanii din Germania, e4UK.Info – Romanii din marea Britanie si site-ul romanilor din Irlanda. Astra ar fi pentru inceput dar oferta este destul de vasta, noi avem in portofoliu peste 100 de site-uri.

Pentru a intra in colaborare cu noi va trebui sa ne lasati un mesaj pe site sau pe pagina de facebook, veti fi contactati in maxim 24 de ore de la momentul postarii mesajului. Iata mai jos una din firmele care colaboreaza cu noi [ bannerele sunt create de echipa noastra de design la pretul de 5 euro bucata:Related Posts:

 • No Related Posts

2 Comments

 1. Florentin
  September 24, 2018 @ 7:20 am

  E de vanzare, acest site?

  Reply

  • WebRo
   June 20, 2020 @ 10:48 pm

   Da, este de vânzare. Aveți o oferta?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *