Alexandru Arsinel revolutionarulMulti il confunda pe Alexandru Arsinel cu sotul Stelei Popescu sau cu Farmacia inimii Catena, insa putini stiu ca de fapt Alexandru Arsinel este revolutionarul numarul unu din Romania! Nu l-am vazut in fata niciodata, dar de ce sa nu iei o pensie frumusica de revolutionar, daca se poate? In declaratia sa de avere vedem ca el primeste 13.224 lei pentru ca este revolutionar, conform unei decizii din 2004. Bravos domnule Arsinel, nu doar ca esti primul la transplant, dar esti si primul la revolutie!

Alexandru Arsinel revolutionarul

Nu stiu cum se face, dar aproape toti secretarii de partid au ajuns revolutionari, numai noi aia impuscati la Intercontinetal NU, asa o fi legea – iar undei lege nu-i tocmeala! Macar eu stiu ca m-a costat revolutia 100 de lei, sa-i dea sanatate Dumnezeu lui nasu ala de tren ce m-a amendat in 21 decembrie, altfel chiar ca nu ma alegeam cu nimic din cele 3 zile petrecute pe strazile din Bucuresti.

Ce faceam eu daca aveam ca Alexandru Arsinel 29.000 de lei pe luna? Ii tocam prin piata sau mai rau, mergeam in vacanta cu nepotii. Asa nu am grija lor, cu 1.100 stau chiar bine fata de altii, sa zic asa. Se putea si mai rau.

Gurile rele spun ca Alexandru Arsinel a fost ca a fost secretar de partid pe vremea lu’ impuscatu, ei si ce? Pai tocmai ei au dreptul la pensii din astea, doar nu o sa le dai pensii din astea amaratilor care au lucrat la constructia socialismului! Mare om, Arsinel asta – o avea peste 100 de kilograme sau asa arata televizorul? Si cum sa nu te ingrasi daca ai mii de euro la pensie, ma intreb si eu?

Venitur ArsinelRelated Posts: