Andra a fost surprinsa de paparazzi la restaurantAndra a fost surprinsa de o echipa paparazzi la restaurant in timp ce lua masa cu un presupus “amic”, insa pozele surprinse de echipa spun o cu totul alta poveste decat cea oferita pe tava de sotia lui Catalin Maruta. Dupa ce s-a aflat ca Andra nu mai este la fel de incantata de operatiile la cap facute de Maruta – este vorba de implantul de par, evident – suparata fiind si de faptul ca este din ce in ce mai rar invitate la emisiunile sotului, Andra a decis sa ia masa cu un presupus “amic” sau prieten, cum vreti sa-i spuneti.

Andra a fost surprinsa de paparazzi la restaurant

Andra divorteaza sau doar ia masa cu un “amic”? Aceasta intrebare circula de ceva vreme in lumea mondena, insa doar echipa de paparazzi va putea dezvalui secretele din spatele acestei mese la restaurant. Pozele le veti gasi pe pagina de FaceBook Paparazzi, cea care ne va furniza de acum inainte toate detaliile de la rubrica Monden a site-ului Ghimpele.Info – singurul siute care inteapa acolo unde trebuie!

Revenind la subiect, ma intreb: Andra divorteaza cu adevarat sau e doar o miscare de PR? Indiferent care este adevarul, ce se poate observa cu ochiul liber este ca din ce in ce mai multe clipuri sunt cel putin “provocatoare” ca sa nu folosim expresii  mai adecvate. La fel de vizibil este si faptul ca Maruta o cheama din ce in ce mai rar la el in emisiune, ochii sai fiind parca “mariti” la aparitia altor vedete mai tinerele pe canapeaua Heppylica!

Andra divorteaza
Andra divorțează sau doar ia masa cu un “amic”?


Related Posts: