Antena 3 si Antena 1 Evacuate de ANAF!Uite ca desi nu se astepta, Mihai Gadea a ajuns in strada, cu tot cu colegi si sustinatori. Asta pentru ca nu s-au gandit sa-si plateasca darile la zi, iar ANAF nu mai glumeste, cel putin de cand Voiculescu nu mai are pe cine suna sau chema in ajutor. Desi fac galagie, sefii de la Antena 3 si Antena 1 au la dispozitie cinci zile pe care ANAF-ul le-a pus la dispozitie pentru a parasi cladirea din strada Bucureşti-Ploieşti. Alessanra Stoicescu plange si ea, doar ca uita ceva angajatii lui Voiculescu si sprijinul de baza al PSD-ului: ca sub umbrela democratiei si a libertatii presei nu poti sta si cand bate vantul ( adica mai si faci presa, nu doar politica, si-ti platesti darile la zi, nu partial! ).

AlessandraStoicescuDaca ma intrebi pe mine, in afara de Mircea Badea, Mihai Gadea si tipa aia blonda care tot tipa prin platpu si nu mai stiu cum o cheama, eu chiar ma uitam la Antena 1 cand eram in tara, la Antena 3 – niciodata, preferam posturi de stirti independente, nu pentru ca as fi tinut partea lui Basescu, dar mai voiam si alte subiecte.

Ce uita sa mentioneze Mihai Gadea si Alessanra Stoicescu, faptul ca sediile au fost confiscate nu ieri si nu acum trei zile de catre stat, deci trebuiau sa aiba o varianta de rezerva. Acum e usor sa te plangi, dar cand ai pierdut procesele, nu te-ai gandit ca asta va urma? A, titlul de mai sus ti se parea haios: Basescu pleaca, Antena 3 ramane ( pe drumuri, as adauga eu acum, dupa razboi, ca un viteaz roman ce ma aflu!).Related Posts: