Campanie electorala pe FaceBookStiti ce s-a gandit sa faca Ghimpele.Info pentru politicienii de la noi din tara [ adica ori Romania, ori Republica Moldova ]? Sa se vanda cui da mai mult, adica unui partid din Romnania si unuia din Republica Moldova, sa le faca campanie electorala pe FaceBook! Hai ca merge, nu-i asa? Pana la urma avem cateva grupuri si pagini, care insumate ajung pe la 1.000.000 de romani si tot atatia moldoveni! Pai de ce sa nu le luam banii si sa ne facem si noi un viitor? Adica ce, noi nu avem nevoie de niste euro, castigati cinstit? Ce orientare sustinem? Cum care, pai aia de ne platest emai bine pentru publiciate!

Campanie electorala pe FaceBook

Reclama ElectoralaSe vede ca au invatat cu totii de la Klaus Iohannis, care zic gurile rele a castigat alegerile pe baza FaceBook-ului, asa ca acum toti vor sa se promoveze, iar noi le sarim in ajutor! Ce facem pentru ei? Le dam voie sa ne dea material publicitar, clar ca 90% va fi despre cat de rai sunt ceilalti, da ce ne pasa noua? Publicam tot ce ne dau, de 10 ori pe zi! Cam cat sa le cerem pentru treaba asta? Eu zic 100 de mii de euro, punem la bataie toata echipa, cam 100 de persoane. Nici nu e mult, revin cate 1000 de euro de caciula, adica cam 15 zile de munca in Germania, de exemplu. Poate e cam putin, sau poate sa implicam noi mai putine persoane dintre cele care colaboreaza la Ghimpele? Nu ma duce capul, asa ca mai bine o las moarta, sa ne vindem sufletul pentru 1000 de euro, cand putem sa-i castigam prin munca cinstita? Tu ce ai face in locul nostru?

Ar mai fi o chestie, mi se pare ca astia cu partidele politice platesc dupa, adica cand pun mana pe ciolan, iar noi mancam inainte – ce sa-i faci, grea mai e si politic asta, tocmai cand crezusem ca am gasit secretul banilor castigati mai usor! Iar am dat-o in bara, mama ei de viata, nu e simplu nici sa faci politica, precum se vede!Related Posts: