Cand pica ziua barbatuluiNu stiu daca ati auzit de Organiazatia Barbatilor din Romania, insa eu am auzit si stiu ce promoveaza: ziua barbatului in fiecare zi, exceptie evident fiind 8 martie si 1 iunie. deci intre 363 si 364 de zile anual! Cand mai au barbatii timp de munca nu stiu, dar nici nu trebuie, caci acum poti sa stai pe facebook toata ziua, sa distribui poze si bancuri haioase, in timp ce savurezi o bere la rece. Ce-ti mai trebuie? S-a inventat masina de spalat si ciorba la plic, deci daca te lasa nevasta, te descurci si singur.

Cand pica ziua barbatului

Unii zic ca e astazi, pe 9 martie ziua barbatului, altii opteaza pentru 5 mai si unii pentru toate zilele din saptamana mai putin cele in care nu se dau stiri la telejurnal. De ce sa fie in martie nu stiu, nici in mai nu prea imi convine, nu ar fi mai bine sa fie de ziua mea? Da daca ziua s-ar transforma in saptamana, sau chiar in anul barbatului? Adica avem anul calului, anul tigrului si nu avem anul barbatului?

Daca v-am lamurit cum sta treaba cu ziua barbatului atunci ne simtim onorati si mai ales vrem sa stim si parerea ta despre aceasta zi importanta din viata oricarei familii, chiar si atunci cand este formata dintr-un singur membru. Daca aveti propuneri pentru alta data, pentru alt an sau orice fel de propuneri legate de ziua barbatului, nu ezitati sa ne scrieti,m dar numai dupa ce ati distribuit acest articol la cel putin 10 prieteni pe facebook! Asa veti castiga si voi ceva, inca un prieten pe viata, adica pe noi!Related Posts: