Catalin Maruta sau firma de PR a lui PiedoneUite ca am ajuns sa fim citati de insusi Dragoş Pătraru, car ea descoperit si el in sfarsit ca Pro TV, sau mai bine zis Catalin Maruta este o fabrica de politicieni care ajung destul de des la puscarie. Este si cazul lui Piedone, aka Cristian Popescu – mare om politic, dar mai ales personaj de circ la Pro TV. Va intrebati poate cum ajung unii sa fie alesi, va zic eu – printr-o munca consecventa de PR ( Public relations ) la posturile TV.

Catalin Maruta sau firma de PR a lui Piedone la Pro TV

Am scris de zeci de ori ca nu mai suport sa ma uit la emisiunea lui Catalin Maruta, nu vezi un om adevarat la el, doar viitori puscariasi care imediat ce ajug sa dea socoteala pentru nelegiuirile lor, descopera ca-s tare bolnavi si nu suporta regimul de detentie. Vin si eu cu o propunere legislativa, nu poti candida daca nu poti sa faci si puscarie, asa am evita situatiile de genul Cristian Popescu sau Sorin Oprescu – ambii mari vedete Pro TV.

Mai tineti minte cand va ziceam ca familia Maruta isi promoveaza la televizor doar neamurile si prietenii? Ia sa vedem, ghiciti din poza de mai sus cine sunt nasii familiei Piedone la nunta de argint? DA, ati fost extraordionar de perspicace, Andra si Catalin Maruta! Acum evident nu ne mai explica nasul de ce finul e la puscarie, asteptand verdictul judecatorilor. Da, asa este, pe cine intereseaza asa ceva? Daca isi facea Piedone iar liposuctie, asta da stire – filmari, zeci de emisiuni la Pro TV, asa ceva vrea tara. Sa afli ce nelegiuiri a mai facut finul, nu intereseaza pe nimeni.

Mai am o prezicere: facem prinsoare ca imediat ce este incarcerat “definitiv”, Piedone scrie cel putin o carte? Ca la noi cine-s cei mai mari scriitori? Politicienii corupti, prinsi si care nu suporta regimul de detentie!Related Posts: