Cine se afla in spatele Lidl si KauflandGrupul german Schwartz administreaza ambele lanturi de magazine din Romania, Lidl si Kaufland. Pana aici nimic interesant, poate nici macar faptul ca au o finatare de la BERD – Banca Europeanae de Reconstructie si Dezvoltare nu poate fi pusa sub semnul intrebarii, pana la urma vorbim de o firma germana extinsa in mai multe tari din Uniunea Europeana, cum ar fi de exemplu Ungaria. Iar in Romania cele doua lanturi au deja peste 286 de magazine deschise. Suna bine nu-i asa?

Cine se afla in spatele Lidl si Kaufland in Romania ?

Iaurt CampinaGrupul german Schwartz este in plina expansiune, atat in Romania cat si in tara vecina cu care ne comparam mereu la nereusite, Bulgaria. Atunci unde este problema? Pai de fapt tarile astea mai mici se plang ca sediile Lidl si Kaufland se afla pe langa pietele mai vechi, traditionale din marile orase. Nu prea imi dau seama, stiu doar ca de exemplu in Ungaria, in oraselul Mezőkovácsháza unde am si eu o casa, magazinul de carne s-a inchis, iar singura bacanie ramasa vinde cam la acelas pret ca la Lidl. O fi de bine, o fi de rau, nu stiu. Mai stiu ca la Tulcea, Lidl e pe undeva pe la periferia orasului, la iesirea spre Bucuresti – Constanta. Aha, mai stiu ca la Campina Kaufland este la iesire, langa unitatea de securitate. Deci parca nu e chiar asa. Poate Penny din Campina sa fie mai in centru, langa fostul Cinematograf 23 august.

Prin urmare nu prea pun baza pe marea dezvaluire facuta de Gandul, iar ce a declarat Ion Garalin pentru ei se referea la Bucuresti. Eu cat am stat in capitala, mi-am facut cumparaturile de la Unirea, era in centru, gaseam de toate – sotia incantata ca numai raionul de masline era cat Penny de la Campina! Deci ce sa zic? Poate doar ca nu stiu de ce nu gasesc iaurtul Campina pe la noi prin tara, in schimb l-am degustat cu placere in Geramania, la Munchen! Prea ne plangem din orice, am ajuns o tara de plangaciosi!Related Posts: