Ciuperca piciorului – un ghimpe sau se poate trata?Ciuperca piciorului sau micoza se poate trata si in mod natural, nu trebuie neaparat sa fie un ghimpe pentru sanatate, trebuie doar sa stim ce trebuie sa facem sa scapam de ea. Multi dintre cititori au reticenta sa discute despre micoza sau ciuperca piciorului in mod deschis, dar totusi poate ca este mai bine sa discutam si sa scapam de probleme in cel mai natural mod posibil. Nu mai spun de situatia cand de aceasta boala nesuferita sufera partenrul tau de viata. Nu simti cum ghimpele te inteapa atunci cand trebuie s afolosesti prosopul sau papucii in comun?

Ciuperca piciorului sau micoza – tratament narurist

Gata cu ghimpele din suflet,Ciuperca piciorului sau micoza se poate rezolva printr-un tratament narurist, destul de simplu. Inainte insa de a ajunge la tratament sa ne gandim la faptul ca ciuperca piciorului se poate usor transmite si la unghiile d ela maini, ceva mai greu de ascuns de privirile indiscrete. Simti deja ghimpele?

Onychomycosis  sau ciuperca fungica este cel mai comun inamic in astfel de situatii. Dar cum post sti de la inceput ca am o astfel de boala? Exista semne care ma anunta din timp ca sufar deonicomicoza? DA, de obicei apar mici decolorari ale unghiei sau coloratura galben – verzuie, sau unghiile devin mai groase ca de obicei.  Ce ma stafuiti? In primul rand pentru a preveni aparitia ciupercii piciorului va sfatuim sa mancati regulat  alimente fermentate.

Ce remedii naturiste cunoastem pentru a combate ciuperca piciorului sau micoza? Am putea apela fara probleme la ulei de cimbru: de doua ori pe zi aplicat pe zona infectata. Sau mai putem incerca otetul din cidru de mere – doua linguri de otet amestecate cu 235 ml de apa de trei ori pe zi sau putem masa zona infectata insa cu o solutie ceva mai concentrata. Oricum sa stiti ca sunt doua aspecte de care trebuie sa tineti cont, tratamentul trebuie continuat pana spune medicul ca sunteti ok si doi – daca aveti semne de micoza sau durerri – imediat la medic.Related Posts: