Cum scap de durerea de dintiAm stat de vorba recent cu Dr. Marius Maier din Stuttgart, medic stomatolog din Romania mutat asa cum era de asteptat in Germania. Subiectul discutiei – durerea de dinti si cum anume scapam de ea. In marea majoritate a cazurilor, durea de dinti apare atunci cand caria a penetrat smaltul dintilor si a ajuns la pulpa. Cele mai acute dureri de dinti apar atunci cand apare si abcesul abical, adica infectia de la baza dintelui, in gingie. Ce mai putem face acum, daca ne doare de asa de tare de simtim ca ne suim pe pereti?

durerea de dintiPrima idee atunci cand ne dor dintii este sa-i scoatem, am scapat de durere dar si de dinte. Asa ca sfatul meu este sa va ingrijiti dintii cu atentie, sa mergeti macar odata pe an la stomatolog, sa vada daca nu aveti inceputuri de carie. Cand avem o carie ce nu a penetrat inca smaltul, nu ne dam seama ca in curand vom ajunge la dureri de masele, asa ca stam si asteptam dezastrul.

Multi incearca sa scape de durerea de dinti prin diferite mijloace, pastile de durere, tratamente de pe net, insa nu se gandesc ca solutia este medicul dentist. De durerea de dinti cauzata de carie nu scapi niciodata, mai rau, este posibil sa afectezi si alti dinti din apropiere, iar la final sa ramai nu fara un dinte ci fara mai multi.

Costa ceva sa mergi la medicul dentist, dar oare durerea e mai buna? Hai ca acum cred ca e clar ce faci daca te dor dintii, mergi la stomatolog. Credeai ca o sa vin cu solutii miraculoase? Nu exista, desi speram sa se gaseasca metode de a repara pe cale naturala a dintelui, evident cel neafectat pana la pulpa dintelui!Related Posts: