Cum scap de kilogramele in plusDaca tot am decis sa dicutam saptamanal cu doctorul Patrujel, cel care ne invata cum sa traim sanatos dar si cum sa slabim rapid, hai sa dam azi sfatul util pe care-l cauti! Cum scap de kilogramele in plus? Pai cum altfel decat printr-o alimentatie cumpatata! Asta in cazul in care nu te-ai ingrasat din motive medicale, aduca pe baza de stress, etc. Dar oricum ar fi, kilogramele in plus, adica sunca sau slanina, se capata din alimente. Nu poti acumula kilograme daca nu mananci mai mult decat consumi! Nu ma crezi? Incearca sa judeci mai intai si apoi reluam de unde am ramas!

Cum scap de kilogramele in plus

Un ghimpe sta in inima ta, kilogramele in plus pe care deja le observa si prietenii, care te mai iau peste picior. Pe mine ma ia nevasta, desi cand s-a maritat a zis ca e ok, acum cica nu-i mai plac. Aiurea, dar asta este, trebuie saslabesc urgent. Dar cum? Pai ma apuc sa mananc mai putine calorii si sa fac sport. Nu ai timp? Recomand aspirina saracului, zilnic sau de doua ori pe zi! Timp de o luna sau maxim doua! Slabiti garantat!

Varianta numarul doi: mancati mai mult fructe si legume, costa mai putin oricum decat carnea, iar pe aceasta o serviti maxim 50 de grame pe zi! Ca sa aveti proteine, aia cu nu ai nevoie de carne e o prostie! Recomand carnea de peste, nu o fi ea chiar cea mai gustoasa, dar rezolvati si cu partea de colesterol dintr-o lovitura!

Ce fac ca sa ma conving ca trebuie sa slabesc? Ma uit in oglinda de 8 sau 9 ori pe zi! Daca iti place ce vezi, nu face nimic, ba din contra, mananca si mai mult! O sa vezi apoi ce si unde ai gresit, doar ca va fi cam tarziu!Related Posts: