Cum stii daca imbatranesti prematur?Nu ma cunosti si nu te cunosc, insa stiu sigur aca ai sa-ti dai singur seama daca ai inceput sa imbatranesti sau inca esti tanar, indiferent de varsta pe care o ai in buletin. Stim cu totii ca intre varsta biologica si cea din acte exista o diferenta ce poate merge pana la 20 – sau chiar 30 de ani! Crezi ca daca iti faci implanturi cu botox sau mai stiu eu ce, nu imbatranesti pe dinauntru? Hai sa luam cateva exemple, care sunt sigura ca te vor pune pa ganduri!

Cum stii daca imbatranesti prematur?

Care este varsta mea biologica reala? Iata cateva specte la care merita sa te gandesti: dimineata cand te trezesti ai buzele acoperite cu “spuza” si uneori ai limba alba? Este primul semn ca deja incepi sa imbatranesti! Se remediaza asta? Desigur, dar nu cu medicamente ci cu ajutorul sotului sau a sotiei, faceti ce faceati in primii ani de casatorie mai des! Ca sa fii simgura ca nu e din cauza unor cauze externe, hai sa vedem: sforai? Esti mereu obosita dupa cateva ore de munca? Ti-ai raspuns deja singura nu-i asa?

Mirosul ti-a devenit mai slab? Ai patit deseori in ultimul timp ca nu ai un miros asa de puternic ca acum cativa ani? Incearca sa vezi daca simti mirosul de otet sau alcool de la mai mult de 15 cm de nas, daca e slab – semn sigur de imbatranire! Iar cel mai grav, pierderea parului de pe degetele de la picioare!

Daca pe langa vedere si miros ai pierdut si putin din auz, e semn ca esti pandit de Alzheimer, boala batranetii care acum apare si la varste mai mici de 50 de ani! Esti in pericol? Mergi urgent la un specialist!Related Posts: