Dan Sova este mai imun decat PapaDan Sova este mai imun decat Papa cand vine vorba de arestare, asa este si normal, fiind apropiatul lui Ponta din ce judet? Olt, ati ghicit oamnei buni, judetul ala unde voteaza ba mortii, ba avem rata de participare la vot de 210%, ca asa e in tenis, parca era vorba regretatului Toma Caragiu. Sa fie oare de la mirul ala, care se va vinde ca painea calda, va zic eu – are deja trei verificari in Parlament, odata la Vozganian si de doua ori la Sova. De ce nu se da oare o lege de imunitate permanenta la prietenii lui Victor Ponta?

Dan Sova este mai imun decat Papa

Imi pare rau ca nu m-a dus capul sa intru in PSD, sa devin catelusul lui Ponta si sa devin si eu imun la toate, asa cum este de exemplu nenea Liviu Dragnea sau colegul sau Marian Ghiveciu, despre care nu se spune mai nimic in presa. Pentru cine nu este clar va spun eu cum merge imunitatea asta PSD – desi evident ca ea se extinde la oricine e in Parlament si nu prea are dusmani. Deci se ia un politician corupt sau care fura, se dovedeste ca e vinovat si primeste cu suspendare, adica nimic! Daca insa este nevoie de incuviintarea Parlamentului, treburile merg mai simplu, te dai cu mir – vorbesti cu Ponta si gata, nu se aproba urmarirea penala, apoi cand se aproba si esti condamnat, a trecut termenul, se prescrie. Iar tu esti mereu la munca in Parlament, sau daca nu se poate, macar sef pe la judet, caci nu poti ramane fara colegiu, nu-i asa domnule senator sau deputat?

Care este deci concluzia? Dan Sova este mai imun decat Papa, nu poti sa-l cercetezi nici daca te dai peste cap, insa asta este viata, la guvernare sa fii, ca de restul se ocupa Parlamentul!Related Posts: