De ce aleg NATO si nu RusiaAm gasit recent un articol in care rusii se tot temeau ca NATO si SUA ameninta Rusia, insa avand in vedere ca scopul lor nu e tocmai curat, uita ca sunt si oameni inteligenti care le citesc propaganda. Uite cum se chinuie ei sa ne convinga ca ori de cate ori se simt ei amnenintati, mai ocupa cate o tara. Pai asa merg treburile? Daca maine ai nevoie de ceva de la bulgari, hai sa ocupam Romania, nu-i asa domnule Putin? Sau vorbind in general, daca-mi trebuie, iau ca-s puternic! Cam asta e ideologia ruseasca, nu zic ca nu si cea americana nu e la fel.

Intervenția rusă în Crimeea este mai mult decât justificată în contextul actual, în care SUA și NATO au răsturnat guvernul legitim al Ucrainei prin forțe obscure (atât prin încurajarea și finanțarea grupărilor neo-naziste, cât și folosirea armatelor private de mercenari criminali Blackwater și Academy) și l-a înlocuit cu un regim marionetă neo-nazist.

Iti spuneam de ce-i prefer pe americani si nu pe rusi, ambii fiind de fapt niste imperialisti – iar daca-s ambii nu o sa ma convingi ca va trebui sa aleg intre glontul rusesc si minciuna americana. Rusii vor sa stapaneasca Europa, Americanii ocolesc Europa – pe care si-o doresc aliata si ocupa ce gasesc liber prin lume. Deci intre doua rele, aleg americanii – pentru simplul motiv ca astia nu ma vor ocupa niciodata! Americanii nu ne dau nimic, corect, dar rusii ne futra tezaurul, sau ce le mai pica in mana. Deci sa-i aleg pe hoti sau pe meschini? Prefer meschinii din SUA decat hotii din Rusia. Daca as putea fara niciunul, sa vezi ce bine imi era!

Rusii se inarmeaza pana in dinti si pe urma striga ca le e frica de NATO, ca si cum ei nu sunt aia de voiau sa duca rachetele in Cuba, erau martienii! Asta e doar un exemplu, din miile posibile. Iar cum Rusia si Hitler au macelarit Polonia si Europa, haiu sa nu ne mai ascundem dupa deget, rusii au fost si vor ramane criminalii Europei!

Scutul AntiRacheta
Scutul AntiRacheta vazut de rusi


Related Posts: