De ce nu mi se aproba postarile pe facebookPoate ai observat ca de cand te chinui sa postezi in grupurile noastre pe facebook si nimic mu apare, te intrebi oare de ce? Pentru simplul motiv ca acele grupuri sunt private, ale comunitatii – deci nu-s nici ale tale si nici nu poti face cam ce vrei tu! O fi greu sa aduni si sa tii aproape cateva mii de membri? Eu zic ca DA, iar daca nu ma crezi e problema TA!

De ce nu mi se aproba postarile pe facebook

Multe dintre grupurile noastre sunt sponsorizate de site-uri, care la randul lor au nevoie de sponsori, asa ca singura metoda sa iti posti face reclama in aceste grupuri este sa devii sponsor, cu minim 10 euro pe luna sau 100 pe an. Ce primesti in schimb? In primul rand sprijinul unei echipe de profesionisti in mediul online. Apoi vei avea propria ta pagina de prezentare pe site, un set de trei bannere, inscrierea in programul de rezervari online – pentru transportatori – si dreptul de a posta fara nevoia de a fi aprobat in grupurile noastre.

Cat de repede se vad rezultatele? Asta depinde de conjunctura, e posibil chiar de maine, sau poate peste doua sau trei luni. Dar daca iti faci carti de vizita ai certitudinea ca le dai cui trebuie si maine te suna?  Faptul ca esti sustinut de portalul comunitatii face ca membrii acesteia sa fie mai receptivi la postarile tale. E primul pas, restul se construieste in timp. Reclama este ceva necesar si este pe termen lung.Related Posts: