Edi Vasile nu mai are banii de la Dansez pentru tinePentru cine nu stie, Edi Vasile este castigatorul de la Dansez pentru tine, impreuna cu partenera sa Corina Bud, incasand cei 60.000 de euro pe care ii dorea ca a-si ajute familia formata din noua membri. Banii castigati cu truda la Pro TV s-au dus pe reparatiile de la casa, iar azi Edi Vasile este iar fara nicun ban. Iar acum fostul dansator da vina pe fosta partenera, ca nu-l mai ajuta, ba mai mult ii pune bete-n roate. Se pare ca-i place la TV, caci dupa ce acum trei ani s-a certat cu Mihai Mitoşeru, care l-a si palmuit, iata ca acum vine iar la CanCan sa se planga de soarta.

Edi Vasile nu mai are banii de la Dansez pentru tine

 Nu stiu de ce am impresia ca mare parte din cei ajutati de Pro TV au mereu probleme – inainte de a castiga ceva si dupa. Dansatorul Edi Vasile parea ca este pe drumul cel bun, insa ceva l-a deturnat. Sa fie oare succesul si banii? Cum sa cheltui 60.000 de euro pe renovarea casei? A construit una noua in gradina, sau cum? Mai multe nu o sa comentez despre scandalul legat de castigatorul de la Dansez pentru tine, nu cunosc amanunte si nu cred ce se spune, insa este clar – cam multe probleme cu acesti castigatori.

Este o problema de organizare? NU, caci de unde sa stii cine este in spatele mastii, iar de castigat se castiga pe drept, se voteaza si se munceste in emisiune, insa poate daca lasam show-ul si ajutam mai multa lume?Related Posts: