Elena Udrea si Alina Bica libere in Costa RicaMai stiti cand va ziceam ca cele doua prietene nu o sa stea prea mult la racoare in Costa Rica? Ei bine au primit un cadou de la Livache, liber la plaja pana la rejudecare. Asadar Elena Udrea si Alina Bica sunt acum in libertate, banuiesc ca o vor zbuchi imediat la Bonduelle in Madagascar, caci nu cred ca nu au atata minte incat sa nu se prinda ca peste ceva vreme vor fi iarasi condamnate de noul complet de judecata. Asadar nu doar in  tara avem efecte ale noii legi PSD + ALDE, ci chiar si in strainatate. Eu sincer le admitr pe cele doua cucoane, pana la urma au izbandit in lupta cu justitia din Romania.

Elena Udrea si Alina Bica libere in Costa Rica

Ce nu au putut face avocatii celor doua condamnate din Costa Rica a facut PSD + ALDE sau mai exact Liviu Dragnea, au dat amnistia pe jumatate, iar pana in februarie o sa vedem si gratierea pe tava, ca sa nu mai stea lumea cu frica condamnarilor. Evident ca nu o sa-l vedem pe Radu Mazare in tara, nici pe cele doua smechere din Amrica Centrala, dar ce mai conteaza? Au avut si le raman banutii, libertatea si evident rasul – rasul de noi, astia fraierii care am ramas in tara sa suportam coalitia monstruoasa.

Cred ca nu am vazut tara mai de rasul lumii ca a mea, una in care Vosganian se da cu mir sa scape, plange si suspina la tribuna si reuseste, altii mai fraieri nu cotizeaza cat trebuie dar fug din tara, altii si mai fraieri, gen Sova stau la mititica, in timp ce colegul Ponta rade si glumeste in continuare pe seama conducerii de azi a PSD. Mai vrem ceva? Eu unul sunt satul!Related Posts: