Fur Shi Mint in vizita la BucurestiPremierul din Copy Paste a facut o vizita la Bucresti, Fur Shi Mint fiind primit cu paine si sare la Palatul Victoria. Premierul Victor Viorel Ponta s-a intalnic cu omologul sau din Copy Paste, au luat masa impreuna si s-au sfatuit in legatura cu demisa sa incazul in care este dovedit vinovat in cazuri de coruptie sau spalare de bani. Concluzia a fost salutata de membri PSD, in frunte cu Liviu Dragnea, nu ne predam nici in caz de cutremur!

Fur Shi Mint in vizita la Bucuresti

Premierul Fur Shi Mint l-a sfatuit pe Victor Viorel Ponta sa nu demisioneze, pana la urma ce-i pot face? Nimic, aceasta este concluzia colegilor de partid, a guvernului din Copy Paste si a consilierului Liviu Dragnea. “Viorele. nu vezi ca mie mi-au dat cu suspendare, tie o sa-ti dea in cel mai rau caz la fel, iar asta nu inseamna ca nu mai poti fi prim-ministru, inseamna ca trebuie sa ne acoperim mai bine urmele!”

Fur Shi Mint a refuzat invitatia de a merge la Cotroceni, religia din Copy Paste interzice hotilor sa se intalneasca cu oamenii cinstiti, asa ca pana la proba contrarie, singurii care pot primi vizite de la cetatenii corupti, sunt membri PSD.

La intalnirea celor doi s-a mai discuta posibilitatea de a-l elibera pe Vanghelie, daca acesta accepta s arevina in PSD, problema este in sa Mircea Geoana, care este suparat ca a pierdut ceasul primit cadou, deci nu-l poate lasa pe colegul sau sa revina la PSD, ar insemna sa-i dea si lui Ponta ceasuri, dar acesta are deja masini primite cadou, ce sa mai faca si cu ceasurile?

Fur Shi Mint
Fur Shi Mint in vizita la Palatul Victoria


Related Posts: