Fur Shi Mint s-a refugiat in TurciaPremierul Fur Shi Mint s-a refugiat in Turcia de frica DNA, dupa ce tentativa sa de a modifica Codul Penal a esuat. Ca si cum nu era suficient, a plecat pe gratis in Turcia, cu pretextul ca se opereaza la picioare desi gurile rele spun ca mai degraba de frica DNA-ului a fugit Fur Shi Mint  in Turcia. Iata cum evitam noi in Romania urmarirea penala, daca tot suntem la putere. Ma si mir de ce lumea nu are incredere in P|SD, Parlament si in Victor Ponta.

Fur Shi Mint s-a refugiat in Turcia

Se mai intoarce premierul Fur Shi Mint din Turcia sau ramane acolo? Intrebare la care nici occidentul nu are un raspuns clar, Daciada nu ne spune nici ea cum stau treburile, deci ramane sa vedem daca are sau nu Presedintele Klaus Iohannis motive sa dea startul unui nou guvern. Sau poate nu voia sa vada ce spune lumea despre mineriade si despre procurorii care stau de 25 de ani si se intreaba: sa incepem sau nu urmarirea penala impotriva celor ce i-au maltratat pe romani? Evident ca NU, nu are rost sa afli cine a tras in noi intre 16 -22, nici cine a omorat la mineriade, cui i-ar folosi?

Fur Shi Mint s-a dus, insa nu pleaca definitiv, vorba lui Dragos Doiarul. Declaratia sa de ultima ora: daca voi fi condamnat demisionez, ma duce cu gandul ca poate el crede ca numai daca vrea pleaca, dar daca nu vrea, NU mai pleaca! Mai ales ca se pare ca se poate interpreta ca lovituira de stat, asa ca el sta in continuare la Guvern. Chiar asa, de ce sa mai pleci nene, stai pana la pensie!

Bilete gratis in Turcia
Acibadem ofera bilete gratis in Turcia


Related Posts: