Gest incalificabil al lui Catalin MarutaProbabil ca nu mai este nevoie sa va vorbesc despre fata care a fost abuzata de mai multi nemernici si care a fost invitata de Catalin Maruta in emisiunea lui de divertisment. Dar nu ma pot abtine sa nu reamitesc ceea ce am zis de 100 de ori, acest om nu poate trece de nivelul unui nativ din Caracal, cel proverbial desigur. Cum sa profiti de pe urma unei fete maltratate si sa faci rating la TV? Isi poate cineva imagina asa ceva? Pare ireal dar totusi Catalin Maruta a reusit sa-i depasesca cu mult pe Mircea Badea sau Radu Banciu. Evident la partea negativa, nici nu se putea altfel.

Gest incalificabil al lui Catalin Maruta – o recidiva dupa alta

Nu mi-au placut emisiunile lui Maruta niciodata, indifrent ca s-au numit Happy Hour, La maruta sau altfel. In afara de faptul ca a avut 90% dintre invitati niste nulitati, nu am putut agrea modul meschin in care isi facea emisiunea, incercand sa-si umileasca pe cat posibil invitatii. La fel a facut si de data asta, doar ca fiind vorba despre o persoana abuzata de sapte psihopati, el a devenit al 8-lea! De ce sa-i arati fata la televizor daca ai fost rugat sa nu o faci?

Gresesc eu oare in apreciere? Se pare ca NU, caci pana si CNA-ul s-a autosesizat – iar mai multe mii de telespectatori s-au aratat revoltati. Chiar aici s-a ajuns cu lipsa de respect? Cred ca in viata mea nu am vazut un om mai josnic decat acest Maruta coborat din caruta! Inchid aici comentariile mele, sunt de priosos – ma intreb insa ce vor face telespectatorii de la Pro TV, vom mai deschide macar odata acel post? Sau in semn de protest, vor sari peste butonul de la telecomanda!Related Posts: