Ghimpele a implinit doua saptamaniSite-ul ghimpele a fost inaugurat pe 19 februarie, adica acum doua saptamani. Asa ca vrem sa-i uram La multi ani si sa anuntam ca pagina de facebook se vinde! Nu a noastra mai fratilor, ci cea unde poti sa le urezi prietenilor La multi ani! 2053 de fani si 5.650 de persoane implicate zic eu ca merita! Iar daca tot vorbim de pagini de facebook va mai atrag atentia la una, Ingrijire.batrani.eu – aproape 100o de fani! Evident pentru cine este interesat de domeniu!

Ghimpele a implinit doua saptamani

Acum ne gandim ce se poate face cu acest site care inteapa cam tot ce misca, poate sa-l vindem rapid, cat inca este cald. Am mai vinde si cateva domnii vechi, de exemplu ce ziceti de e-4Com.Info sau e-4u.Info ? Sunt domenii vechi, inregistrate in 09-03-2011 si respectiv 13-05-2012. Ma gandesc ca ai putea alege si alte domenii din lista de 40, multe dintre ele fiind chiar interesante. Caut-Bona.Info sau Mega-Reduceri.Info te-ar putea interesa? Mai ales ca la primul iti mai dam si o pagina de facebook, un grup si impreuna cu site-ul ar face treaba buna!

Daca esti interesat lasa-ne un mesaj la rubrica Contact sau chiar aici! Ghimpele se vine fara strigare imediat ce avem o oferta de minim 100 de euro! Pana la urma mai avem site-ul kLumea, la care vrem sa lucram in continuare, iar idei avem cu carul! O sa ne mai gandim ce poate Ghimpele sa scoata la vanzare, caci deja 40 de domenii si 100 de site-uri e cam mult, atat la categoria costuri dar mai ales la intretinere!Related Posts: