Ghimpele – un site incomodBun venit pe site-ul incomod al diasporei romanesti, locul unde TU poti fi autorul impunsaturilor ce vin catre tara, catre Guvernul Romaniei dar unde iti poti exprima in mod liber opinia despre romanii din UK, din Irlanda sau Germania. Adaugam si putina Olanda pentru cine vrea, sau de ce nu Belgia si Suedia. Avem o rubrica speciala pentru Canada si una pentru Australia. Mai pe scurt impungem pe toata lumea, fiind de la inceput porniti pe drumul unei publicatii incomode, care te pune pe ganduri. Scopul secundar? Acela de a atrage cat mai multi investitori pentru site-urile romanilor din Uniunea Europeana.

Ghimpele – un site incomod dar placut

Va anuntam acum la deschidere ca vom fi incomozi, vom avea spini pentru toti aceia care ne-au cam luat in ras la toate alegerile din Romania, care au cgezut ca nu muscam, sau cum se mai spune pe la noi, mamaliga nu explodeaza! Stai sa vezi acum, daca stim sau nu stim sa ne aparam interesel, daca vedem sau nu bine ce ne spune ratiunea dspre cei care fac autostrazi cu milimetrul, de zici ca au luract inainte de 1989 la Precizia.

Chiar daca vom privi cu inocenta la anumite aspecte din societatea noastra, sa stiti ca e doar aparenta, sub privirea blanda de copil se ascunde o arma ascutita ca un ghimpe, care va face multa valva cand se va duce vorba prin targ. Pana atunci stai linistit si citeste, arunca o privire printre randuri sau comenteaza. Avem in plan si versiunea ghimpelui englez, francez, german, italian si spaniol. Deci daca vrei sa faci parte din echipa de cactusi cu ghimpi ce va scrie la noi pe site, esti asteptat cu drag!Related Posts: