Greutatea – un ghimpe pentru orice femeieEsti femeie si te lupti cu greuatea, vrei sa scapi de grasime si deja ai incercat cam tot ce ai auzit pana acum ca te ajuta? Am eu o idee cum sa scapi de ghimpele asta din inima, greutatea excesiva sau cum sa slabesc usor! Toti incearca cu metode invechite sa slabeasca, eu insa va voi recomanda cateva metode super usoare, care te ajuta sa slabesti fara niciun efort. Prima ar fi cea oferita de doctorul Patrunjel, care nu necesita restrictii alimentare, ci te ajuta sa pierzi din greutate prin consumul de legume si lamaie.

Cum slabesc usor fara efort

Prima lectie de slabit: apa cu lamaie si un kilogram de kiwi pe zi! Deci nu mai bem apa simpla de la robinet ci apa cu lamaie, timp de o saptamana, iar in acest timp mancam minim un kilogram de kiwi zilnic sau hai la doua zile, sa nu facem exces. Rezultatul? Cate un kilogram pe zi pierdut incepand din a treia zi! Urmam dieta asta trei luni si am scapat de toate kilogramele in plus. Pauza o saptamana, iar dieta si tot asa!

A doua lectie de slabit: mancam orice dar facem sport la greu, minim 2 ore pe zi, in maxim 2 reprize, in cazul in care cele doua ore sunt prea obositoare pentru tine. Orice fel de sport care ne face sa transpiram. Nu uitati sa incepeti usor, cu incalzirea, apoi la final un dus fierbinte si la pat  o jumatate de ora!

La final: am sa va dau in curand un produs care te ajuta sa slabesti repede si eficient in cateva saptamani, dar doar dupa ce o sa-l probez eu! Azi incep testul, peste maxim o luna vin cu rezultatele! Plec de la 120 de kilograme, sper sa ajung la 80!Related Posts: