Juglea Crina Loredana a fost surprinsa de PaparazziJuglea Crina Loredana a fost surprinsa de Paparazzi in compania unui barbat suspect, asa cum se poate vedea in poza. Echipa noastra a incercat sa afle cine este acest barbat, iar pentru ca nimic nu poate sta intre noi si publicul cititor, va vom dezvalui in curand cine este acest tanar misterios ce a fost surprins in poza de catre paparazzi.

Juglea Crina Loredana a fost surprinsa de Paparazzi

Frumoasa ziarista de pe Valea Jiului a fost surprinsa de catre echipa Paparazzi in compania unui tanar misterios, desi ea ne spunea ca este necasatorita si sigura ( la parinti probabil ). Investigam chiar acum cazul, vom veni in scurt timp cu detalii legate de identitatea tanarului si de legatura dintre cei doi.

Este cunoscut faptul ca multi alearga dupa inima frumoasei Juglea Crina Loredana, doar ca ea in prezent jura ca inima ei apartine doar ziarului la care lucreaza. Sa fie oare adevarat sau o iubire ascunsa de ochii publicului exista cu adevarat? O sa o intrebam cu prima ocazie ce calitati trebuie sa aibe viitorul sot, sa fie bogat, frumos si cu masina? Sau sa fie putin mai frumos ca Jean Constantin [ merge si Jean Paler zic eu ], de varsta lui Sean Connery si masina second-hand? Voi ce parere aveti?

Din cele aflate de echipa noastra de Paparazzi stim sigur ca Loredana va merge la nunta, dar la a cui nunta? A ei, sau a unor prieteni? Totul este acum invelit in mister, insa in curand vom face lumina in acest caz misterios! Tineti aproape de site-ul nostru si de pagina de facebook!Related Posts: