Jurnal TV si-a dat arama pe fataEste un proverb la noi, gura prostului adevar graieste, este si cazul lui Val Butnaru, care in megalomania sau in paranoia sa se crede izbavitorul neamului. Asa am ajuns sa descoperim cum ne vede Jurnal TV, in frunte cu fratii Topa, Val Butnaru, Constantin Cheianu sau Anatol Durbala ( moldovenasul de la JTV. ), niste idioti utili. Utili in goana lor dupa putere – politica de data asta. Cand Val Butnaru a inceput emisunea :Cabinetul din umbra” nu vedeam inca legatura cu visul sau si al patronilor sai, acela de a ajunge in guvern. Acum imi este clar, cei un milion de moldoveni stransi in PMAN sunt pentru ei niste “idioti utili”, fraierii ce dorm in corturi si aplauda la fiecare ineptie spusa de ei.

Jurnal TV si-a dat arama pe fata

Deci daca ai idei contrare lui Val Butnaru esti prost sau idiot, multumim domnule atot-stiutor, nu credeam ca o sa ne explici atat de clar si exact opinia ta despre moldoveni. Acum ca ne-ai explicat cat va suntem de utili, sa nu te mire ca ne vom destepta, chiar daca asta inseamna ca nu-ti vom mai fi utili. Ce-ai sa ne faci? Evident, asa cum ii sade bine unui incult, ai sa ne jignesti! Ei si? Cine te mai asculta, cine te mai ia in seama? Poate Topii, in naivitatea lor – noi moldovenii am inteles ce hram porti.

Poate se gaseste cineva si scoate pe piata niste tricouri – cat inca mai este cald si le putem purta – cu inscriptia “Idiot util”, sa vezi ce bine ti-ai facut, dandu-ti arama pe fata. Dar mai este o alta vorba din popor pe care ar fi bine sa o inveti: cine zice ala e!

Butnaru ValRelated Posts: