Laura Cosoi ar putea fi Burlacita din sezonul 3Laura Cosoi ar putea fi Burlacita din sezonul 3, cel putin asa sustin cei de la kLumea.Info, desi eu tind sa nu-i cred, sunt prea multe chestii care nu o pot face pe bloda din La Bloc sa fie ea aleasa, in primul rand varsta: 33 de ani! Pai cine mai vrea o burlacita trecuta de 30 de ani? A, stai ca si altele au mai fost la preselectie si aveau sa zicem, varsta pe care o are Andreea Mantea? Pai stai mai ca Andreea s-a nascut in 1986 nu in 1982 ca Laura Cosi, nu? Parca asa tin eu minte, ca Burlacita numarul doi, desi rimeaza cu altceva, e nascuta la patru ani distanta de presupusa numarul trei. Nu mai zic de Bianca Dragusanu, ea e nascuta in 1983 cu doua zile inaintea mea, adica eu daca sunt pe 8 martie, blonda lui Botezatu e nascuta pe sase martie.

Laura Cosoi ar putea fi Burlacita din sezonul 3

Cum totusi ne place muzica anilor ’80 – la fel ne plac si burlacitele din aceiasi perioada, iar primele doua s-au inscris in tipar, de ce sa nu alegem si una din 1982, adica pe Laura Cosoi? Eu unul ma inscriu si maine in competitie daca stiu ca ea va fi trofeul! Uite si tu cu cine as concura, ba cu  Smiley, ba cu Cosmin – hai ca am sanse nu-i asa? Nu cant eu caii verzi pe pereti, dar am barba si am corpul bine facut! Mi-ar sta cineva in fata? Nu am rival, doar ca singura pentru care as lupta ar fi Laura, in rest nu sunt interesat! A, nu-s divortat inca si nici nu am de gand, dar asta ma impiedica sa particip la concurs!

Evident acest articol este o parodie, caci cine stie cine va fi Burlacita din sezonul 3? Antena 3?  Hai ca am facut si rima de final, va las sa urmariti emisiunea in liniste!

laura-cosoi
Laura Cosoi si ceilalti doi


Related Posts: