Liviu Dragnea sau democratie cu suspendareLiviu Dragnea a fost gasit vinovat si pedepsit cu suspendare, adica cu nimic – mai ales avand invedere declaratiile sale si ale sefului sau, Victor Ponta. Ori nu mai inteleg eu Codul Penal, ori s-a schimbat ceva de cand nu mai calc eu prin Romania. Scopul unei pedepse data de Codul Penal este acela de a-l indrepta pe faptuitor si a-l aduce pe calea cea dreapta. OK, am inteles ca dai cu suspendare cuiva care regreta faptele, are circumstante atenuante, etc. Dar PSD + Liviu Dragnea + Victor Ponta ce au inteles?

Liviu Dragnea sau democratie cu suspendare

Liviu Dragnea si Victor Ponta ce au inteles ca justitia e o gluma, tocmai ei care zbierau in gura mare ca daca esti urmarit penal trebuie sa fii demis din partid, etc. Evident daca esti din alt partid, nu din PSD, care poate face ce vrea “muschii lor”. S-a cumintit Liviu Dragnea si de aia a fost condamnat cu suspendare? Nici vorba, data viitoare va face la fel, e imun la penitenciar. Un an de inchisoare cu suspendare in dosarul “Referendumul” nu inseamna nimic, va “ajut” PSD-ul probabil tot prin fraudarea alegerilor, caci s-a dovedit ca au votat chiar si cei plecati de ani buni din tara. “Ma consider nevinovat” – asta a inteles domnul Dragnea, l;a fel ca si seful sau Victor Ponta.

Pai daca e cu suspendare, ma bag si eu, fac cateva infractiuni, apoi zic ca nu inteleg ce vor de la mine, dar stau in libertate si fac tot aia, merge domnule procuror (V.P.)? Vorba lui Creanga: asa sef de partid, asa subordonat!Related Posts: