Madalin Voicu in vizita la DNA ca suspectMadalin Voicu a fost azi in vizita la DNA in calitate de suspect, pe baza unui denunt legat de asociatia Partida romilor. Este vorba de acuzatii grave de spalare de bani, dar de la calitatea de suspect si pana la cea de invinuit e cle lunga, iar cand vorbim despre un denunt, de multe ori suspectam si invidia sau calomnia. Avand in vedere ca acest caz este in atentia DNA-ului de cateva luni, faptul ca Madalin Voicu este doar suspect spune multe. Eu unul sunt pentru prezumtia de nevinoavatie.

Madalin Voicu la DNA in calitate de suspect

DNA-ul romanesc pare a fi singura structura viabila de la noi din tara, cerceteaza pe toata lumea, indifrent de culoare si mai baga si la racoare. Da, se pare ca cei de la PSD au mari probleme cu integritatea, desi in cazul de fata este vorba de cu totul alta ciorba, Madalin Voicu fiind suspectat ca ar fi imlpicat in ceva deturnare de fonduri europene venite la Partida romilor.

Probabil ca vom afla si rezultatele peste ceva timp, nu este inca foart eclar nici macar daca au fost folositi sau nu banii corect, dara-mite sa vedem daca e cineva vinovat. Asa sunt stirile de pe la noi, vai mama ce stire de ultima ora, iar la final se dezumfla ca mingea de fotbal din copilarie, dupa ce a intrat in ghimpele de pe gardul vecinului! Sa speram ca artistul, mostenitorul viorii lui Voicu, senatorul, proaspatul sot si vechiul divortat Madalin Voicu nu este implicat in ceea ce crede DNA-ul!Related Posts: