Maria Davidica condamnata la moarteCazul prin care Maria Davidica a fost condamnata la moarte intr-o tara unde cu totii dam la buget cel putin 24% din venituri sub forma de TVA a fost dezbatut pe scurt la diverse posturi TV, insa nimeni nu a tras nicio concluzie. La fel ca si in cazul elevilor “amnistiati” de catre guvern, dupa ce li s-a cerut la fel sa plateasca la CASS bani pe care nu-i au. Cine plateste pentru trauma suferita de parinti si copii? Nimeni, ca de obicei in Romania! Vi se pare ca titlul este prea incisiv? Hai sa judecam putin, sa vedem daca am dreptate.

Maria Davidica condamnata la moarte

Maria Davidica trebuia sa se interneze, insa pentru ca a incasat 1 leu, a fost obligata sa dea bugetului 1000 de lei, aberant oricum ai judeca, dar mai mult decat atat, a fost impiedicata sa se interneze la spital, deci condamnata la moarte! S-a intamplat in Buzau, dar sunt sigur ca acest caz nu este singular, iar faptul ca Victor Ponta nu a facut nimic ca sa remedieze acest aspect, sesizat si luat in calcul de catre Guvern, il transforma pe premier intr-un criminal. Cum poti sa ceri impozite mai mari decat venitul? Sa ne explice el, fiu de comunist – cum propune sa rezolvam problema. Incasezi 1 leu si datorezi 1000? Cum poti sa justifici asa ceva? Cum vei compensa nedreptatea?

Incepând cu data de 1 iulie 2015, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată se stabileşte la 1.050 lei lunar, pentru un program complet de lucru de 168,667 de ore în medie pe lună în anul 2015, reprezentând 6,225 lei/oră.

Teoretic orice roman care lucreaza cu norma intreaga ar trebui sa aiba brut 1050 de lei, din care va primi in mana 777 lei! Din acestia va da la stat drept TVA 24%, adica aproximativ 200 de lei, care se adauga deja la cei 500 pe care-i retine din salariu de la angajat si angajator! Adica pentru 700 de lei, statul ia inapoi alti 700! Dar nu e tocmai multumit, vrea sa dai la CASS minim 58 de lei pe luna, adica 696 de lei anual. Ai nu ai de unde, trebuie sa-i dai! Ok, daca nu-i ai ce faci? Furi ceva, te baga la puscarie si asa ai scapat, da statul din buget 2400 de lei! Merge?

Costul lunar al unui deţinut într-un penitenciar românesc este de 2.397 de lei, cea mai mare parte – 1.619 de lei – reprezentând-o cheltuielile de personal.Related Posts: