Mihai Ghimpu si noul guvern al MoldoveiMihai Ghimpu a reusit sa ramana in afara coalitiei de la guvernare in Republica Moldova, desi zicea el ca ar face orice pentru tara sa. Nu zic ca cele doua partide se dau in vant dupa binele Molodvei, este clar ca nu, dar nici Mihai Ghimpu si al sau PL nu fac mari eforturi sa iasa din impas. Ce-l durea mana sa voteze guvernul, daca tot votau comunistii? Cand ma uit la noul Prim Ministru ma apuca rasul, Chiril Gaburici – pe care intre noi fie spus Mihai Ghimpu aproape ca la numit cand a spus ca este unul cu C si G. Nu m-ar mir asa fie o strategie a lui Vlad Filat, care daca a reusit el sa-si lase nevasta cu doi copii, mare lucru sa-l abandoneze pe Leanca?

Mihai Ghimpu si noul guvern al Moldovei

Ce voia Mihai Ghimpu sa obtina de la alianta PLDM – PD nu stiu, dar e clar ca a obtinut exact inversul, iar primaria capitalei este ca si pierduta pentru liberali. Cum de nu a reusit Mihai Ghimpu sa numere voturile sale, doar 9% nu stiu, dar prevad ca la urmatoarele alegeri o sa se ia de mana cu Pavlicenco si o sa faca un supe mega partid extra parlamentar liberal! Oare nu se dic si ei la cursuri, nu invata din ce face Voronin, Plahotniuc si bulbucila?

Ce se va alege de Republica Moldova nu stiu, este clar ca spre bine nu mergem, asa ca ghimpele se infige adanc in viata sociala si politica din Moldova, stati aproape si o sa vedeti ce nu a vazut Parisul nu Chisinaul!

Ghimpele-MDRelated Posts: