Noile imprimante 3D in curand pe piata din RomaniaImprimantele 3D sunt deja ceva de domaniul prezentului, singura problema est eca in prezent sunt cam scumpe, dar iata ca deja se lcureaza la o noua tehnologie, ce va permite pe langa un cost mai mic si deci accesibil, o viteza net superioara fata de actualele imprimante 3D. Asa cum porobabil stiti tehnologia actuala foloseste un sistem de imprimare asemanator cu al imprimantelor obisnuite, adica se depune un strat de particule peste altul, insa tehnologia noua merge invers, se pleaca de sus catre baza, este de cateva sute de ori mai rapida dar momentan are la baza doar plasticul.

Imprimante 3D in curand pe piata din Romania

Asa cum vedeti in poza de mai sus, ne-am gandit ca romanii ar putea folosi noua tehnologie pentru a mari cumva numarul de locuitori, in scadere azi din cazua conditiilor de trai si a emigrarii. Lasand gluma la o parte, imprimantele 3D ar putea fi vandute in curand inclusiv in Romania, deci fiti pregatiti pentru a pune in practica cele mai nastrusnice idei. Pentru a folosi o astfel de imprimanta va trebui sa aveti si un soft pe masura, caci evident nu se poate tipari in 3D pe baza tehnologiei actuale.

Actualele imprimante 3D se vand in Romania cu 3.400 de lei cu TVA inclus, deci nu sunt chiar asa de scumpe, daca ma gandesc ca acum 18 ani o imprimanta cu transfer de caldura costa mai mult, iar o coala costa aproape 1 dolar. Tehnolgie moderna, preturi mai mici! Evident ca sunt si mai scumpe, una mini de exemplu am vazut la peste 4000 de lei si una normala la peste 7.000 de lei! Deci inainte sa dati banii, verificati mai multe surse!Related Posts: