Ocupantul rus ar vrea sa atatce UERecent unul dintre statele Uniunii europene spunea ca se asteapta sa fie atacta de ocupantul rus, problema mea este cum ar putea ajunge Putin in Lituania, fara a trece prin Belarus, de exemplu? Oficialii de la Vilnius anuntau ca deja ocupantul rus a inceput razboiul informatic, doar ca asta o fac rusii mereu, nu cred ca a inceput ci doar continua. Evident ca tarile baltice par a fi cele mai expuse din Uniunea Europeana la atacuri de orice fel din partea lui Putin, insa eu cred ca cel putin in 2015 rusii nu vor ataca tarile din UE, se va concentra asupra Ucrainei si poate a Republicii Moldova.

Ocupantul rus ar vrea sa atatce UE

Daca mai sus spuneam ca ocupantul rus nu va ataca cu armata Uniunea Europeana, economic va face orice ca sa ne faca rau. Partea buna este ca nu prea are cum, mai ales ca se pare ca Anglia a deschis ochii si actioneaza deja. Faptul ca tarile UE nu sunt chiar unite, Germania vrea sa traga spuza pe turta ei, fiind una din principalele porti de intrare a gazului rusesc in UE, Grecia spera dar nu stiu la ce, caci nu prea vad eu venind investitii si turisti rusi pe la Atena, iar Cipru ca de obicei loveste pe sub centura.

Vor reusi rusii sa-si faca jocul in Europa? NU, caci daca vom redirija gazele din Nord si vom beneficia de gaz lichefiat din SUA si alte tari arabe, vom scapa de dependenta de rusi. Scapa ei prin alianta cu China? NU, caci chinezii au propriile planuri si sunt sigur ca nu se gandesc cum sa-i dea lui Putin locul unu, ci vor sa-l ia pentru ei!Related Posts: