Ocupantul rus trece la atacOcupantul rus trece la atac mai intai pe internet, probabil pentru ca vrea sa ne spuna ca ne-a avertizat, apoi cu siguranta se pregateste de campania de primavara. Unde va ataca ocupantul rus? Daca pana acum Putin se facea ca ploua, ca nu intervine in tarile unde toti stiu ca-si plimba tancurile, ei bine – acum ne spune deschis: Eu sunt ocupantul rus – asta e profesia mea! Ce nu spune rusnacul? De ce nu sta la el acasa! Dupa principiul enuntat de Putin prin gura lui Rogozin, islamicii ce pun bombe sunt de fapt ingerasi. Acum oricine pune o bomba la Moscova poate spune, DA, eu sunt teroristul islamic, sau cecen, sau ce o mai fi el. DA, eu pun bombe si asta e meseria mea, te deranjeaza? Pe mine NU!

Cam asta e noul mesaj a lui Putin pentru Europa, iar nemtii inca dorm. Noroc cu Anglia care inca se mai opune in Europa si noroc ca SUA va trece in curand de la o guvernare pacifisista la una contra Rusiei. John-McCain va castiga destul de simplu alegerile, pe baza agresiunii rusesti. E suficient sa le arate videoclipul facut de Putin si gata! Mai trebuie sa adauge ceva la ocupantul rus?

Ce este insa mai grav este ca inca nimeni nu se gandeste ca asta se va intampla, desi semnalele sunt clare. Putin a urmat pas cu pas exemplul lui Hitler, a ocupat mai intai Crimeea, apoi a atacat Ucraina in est, acum ne explica ca va ataca in continuare acolo unde vrea. Va trebuie ceva mai clar, sau deja ati prins firul?Related Posts: