Pe urmele mostenirii lui Klaus IohannisDaca stima ca povestea averii lui Klaus Iohannis seamana – dar nu rasare – cu cea a matusii Tamara, jur ca ma gandam de doua ori cand puneam stampila de vot. Evident ca  aveam de ales intre un procuror mincinos si un profesor care abuzeaza de inscrisuri false, pe care sa-l aleg? Pe profesor, evident. Cum pe portalul ValeaPrahovei.Net s-a descris in mare parte procesul, eu am sa fac doar cateva referiri la mostenirea care i-a adus lui Klaus Iohannis cea mai mare parte din avere. Iar cum probabil se stie deja cum stau trebuirile, am sa incep cu sfarsitul.

Pe urmele mostenirii lui Klaus Iohannis

Deci pe scurt: pe baza unei adeverinte false de la Primaria Porumbacu de Jos, Klaus Iohannis si sotia sa impreuna cu inca un prieten devin proprietarii unui imobil – au fost doua, dar asta este cel important – din centrul istoric al orasului Sibiu. Acum este clar ca s-a mers pe un fagas ilegal, ma indoiesc ca fara a fi in cunostinta de cauza, mergi sa ceri un document la o primarie, apoi se dovedeste ca documentul este fals – cel ce l-a emis a fost judecat si condamnat penal, chiar daca cu suspendare pentru ca au trecut peste 10 ani de la savarsirea faptei – iar tu nu stii nimic, ba mai mult, incasezi in continuare bani – uzufruct – de pe urma acelui fals.

Aproape 90% din proces este finalizat, caci cel ce a falsificat actele de stare civila – advereinta de rudenie, este condamnat, chiriasii din cele doua imobile au castigat cu greu, dar au castigat dreptul de a cumpara apartamentele din imobil, deci a mai ramas doar finalizarea definitiva si irevocabila a documentelor ce retrag dreptul de proprietate al sotilor Iohannis asupra celor doua imobile.

Ce nu se stie insa: ce se va intampla cu banii incasati ilegal pe chirie de la banca care a beneficiat de spatiu? Cum va fi penalizat Iohannis legal, pentru ca a castigat in mod nejustificat niste bani, cum se explica rolul actualului presedinte din litigiu – pe de o parte doritor de a pune mana pe un spatiu al primariei, pe de alta parte primar care apara dreptul institutiei – care se vede cu ochiul liber ca a fost prejudiciata!

La final: oare in tara asta nu se pot face bani decat cand la mijloc sunt banii statului? Ma rog, in cazul de fata, imobilele!Related Posts: