Platforma Da a inceput sa miroasa uratInjosirile, vorbele inculte si fara noima, trecutul dubios al multor membri din platforma ”Da” mi-au demonstrat cu prisosinta ca ei nu ma reprezinta pe mine, nici poporul, pe care l-au acaparat in piata si il manipuleaza cum vor, folosind interesele proprii si nu interesul public si civic.
Mai jos cateva din vorbele liderilor aceste dubioase platforme.
Cu mare regret, am descoperit va moldovenii iarasi calca stramb pe grebla, pacalesc si manipuleaza durerile oamenilor pentru a se da mari si tari, pentru a calca in picioare si injosi pe oricine are alta gandire si nu se potriveste punct cu punct cu cea a lor. Jale, rusine, tristete si stare de voma astea sunt sentimentele provocate de aceasta platforma!
Vasile Nastase – cel mai mare jurnalista a neamului, Andrei Nastase – procuror general, Val Butnaru – ce va fi ministrul culturii? De la Domnul Nicolae Josan, chiar nu m-am asteptat la asa vorbe. Va folositi de muzica regretatilor Doina si Ion Aldea, care se difuzeaza pe piata, dar le calcati in picioare visul de unire cu tara!
Nimic nu se invata in Moldova, nici din istorie, nici din proverbele intelepte:
”Cand doi se cearta, al treilea castiga” (in cazul nostru – Dodon si Usatai);
”Schimbarea regelui, bucuria nebunilor!” (alegeri anticipate vor fi tot din banii bugetului, banii poporului si asa saracit); ” Gura prostului adevar graieste!” (numai in asa mod percep eu vorbele liderilor din platforma, la care as mai adauga la “Idiot util” si ”escroci sau imbecili” – ”Cine zice ala e!”
“Nicolae Josan
8 ore · Chișinău ·
Subscriu.
”Cei care contrapun unionismul protestelor anti-bandiți sunt niste escroci sau imbecili.”
(un comentariu al unui cetățean din România, de pe net)”
”Candidați propuși la funcția de Procuror General al RM:
Andrei Nastase”


Related Posts: