Pro TV nu mai este ce a fostV-ati dat si voi seama ca deja Pro Tv nu mai este ce a fost candva? O spun mii de romani din UK, care ne scriu saptamanal despre calitatea din ce in ce mai slaba a emisiunilor de la Pro TV. Sa nu mai zic ca dupa o serie de anomalii din ciclul La Maruta, acum vedem toata ziua cum niste asa zise celebritati, stau in Africa si se fac ca mananca orice le cade sub nas. Eu unul nu mi-as lasa copii sa se uite la asa ceva, mai ales ca repetarea asta de dimineata pana seara, inclusiv sub forma de reclama, la stiri si pe unde se mai poate, este jalnica. Apoi spun ca sunt lideri de audienta, dar eu nu stiu de ce, nu-i cred!

Mai interesant mi se pare ca sunt roman, si vreau sa plec din tara asta de cativa lei! Unde sa merg, daca nu in UK – stiu limba si cred ca ma si pricep cat de cat la ceva, asa ca de ce sa nu emigrez intr-o tara civilizata? Inainte sau ca sa fiu mai exact, acum 10 ani ma uitam cu drag la Pro TV pentru filmele pe care le dadeau, ma uitam si la stiri ca sa nu mai schimb canalul, dar acum in afara de Andreea Esca Pro TV nu mai are nimic. Hai sa nu exagerez, mai exista trupa Zero. Masterchef s-a dus de rapa, Vocea Romaniei la fel, Dansez pentru tine la fel, sa continui?

Ce avem acum la Pro TV? Clejani, Salam, Pastrama, etc. sau daca nu astia atunci Columbeanu, Zavoranu sau Mexicanu. Bai voi sunteti normali? Pe bune, inteleg ca asta va place voua – ma gandesc la familia Maruta, care se pare ca este acum director de programe la Pro TV, dar asa am ajuns? Nu ma mai uit la Pro TV decat la stiri, ca sa fac comparatie cu alte canale, in rest Pro TV e ca si mort pentru mine!Related Posts: