PSD este iar pe primul loc in RomaniaPSD este iar pe primul loc in Romania, dar evident tot la categoria coruptie, presedintele partidului este invinuit intr-un proces penal iar al doilea om din partid este deja condamnat. Afecteaza asta cumva politica partidului sau guvernarea PSD? Evident ca nu, de ce ar fi o problema ca oamenii sunt condamnati sau in curand vor fi condamnati? E ceva normal, mai ales ca mai urmeaza si altii pe lista arestatilor.

PSD este iar pe primul loc in Romania la coruptie

Ce nu am reusit sa aflu, desi nici nu am cautat cu disperare raspunsul, este faptul daca in acest moment Victor Ponta este sau nu mai este presedintele PSD, nici daca mai e mult pana presedintele de onoare – Ion Iliescu pentru cine nu stie – va fi judecat si condamnat pentru mineriade. Ar fi interesant, un fost Prim Ministru arestat, condamnat si executat sentinta – poate nu stiati, este tot de la PSD – Adrian Nastase, Iliescu risca si el condamnarea, iar Basescu e pe lista de asteptare. Doi din patru presedinti, doi premieri, nu stam rau – cred ca suntem lideri in Europa – meritam un Schengen?

Ma mandresc cu asa partid aflat la guvernare, sper sa stea acolo cateva sute de ani, ca sa nu mai ramanem niciodata fara subiecte pe Ghimpele.Info, ar fi trist! Nu te gandi ca am ceva cu PSD-ul, nici PNL sau altii nu stau mai bine, cand vine treaba de corupti tara are peste din belsug – sau balta, cloaca, etc., cum vrei sa-i spui, daca tara e prea mult. Ghimpele este impartial, inteapa pe toata lumea!Related Posts: