Radu Mazare a demisionat in trombaRadu Mazare a demisionat in tromba din mai toate functiile, din cea de membru PSD si din cea de primar al orasului Constanta. De ce? Sa se fi speriat Radu Mazare de anchetele DNA si sa fi decis ca e mai bine sa plece din functii sau a fost convins de “prieteni” ca e mai bine asa? In acest moment Radu Mazare este in arest preventiv, fiind acuzat de luare de mita. Nu stiu daca procesul va fi unul de durata sau deja Parchetul are date suficiente pentru a transa procesul in termen scurt, insa indiferent de ce va urma, cariera lui Radu Mazare a luat sfarsit.

Radu Mazare a demisionat in tromba

De ce a demisionat Radu Mazare abia acum din functiile ocupate in PSD – evident el fiind seful de trupe in judetul Constanta al armatei de baroni locali ai PSD-ului, nu vom sti niciodata. De ce a demisionat din functia de primar, iar nu vom sti – exista insa varianta ca s-a inteles ceva din situatia de la Radauti, unde intreaga Primarie este la racoare, nimeni neputand sa semneze actele primariei.

Uite ca dupa ani buni de distractie, Radu Mazare si fratele sau au cam dat de greu, iar daca se va termina cu executarea pedepsei – nu va fi tocmai comod pentru familia Bonduelle ( cum este numita ea de catre fanii primarului de Constanta ). Se pare ca incet dar sigur greii din PSD ajung acolo unde-i vrea tara, chiar daca unii cu suspendare – vezi cazul Dragnea, sau ies mai rapid pe baza de scris – vezi cazul Nastase. Ciudat, nu-i asa sa vezi varfuri ale unui partid ajunse la DNA si apoi la “mititica“!Related Posts: