Radu Mazare si familia la zdupSe pare ca Radu Mazare si familia ar putea ajunge la zdup, daca nu cumva procurorii DNA au gresit in a aprecia gravitatea si dovezile faptelor lor de coruptie. Ma indoiesc ca Radu Mazare de cand este el primar de Constanta nu a facut destule boroboate si ca pana la urma nu se va gasi una care sa-l infunde. La cat a ras el de noi este parca normal sa si plateasca, dar asta e treaba DNA-ului, nu a noastra.

Radu Mazare si familia la DNA

Recent Radu Mazare parca a simtit ceva si a anuntat ca s-ar putea retrage din politica, ca a obosit sa mearga cu valiza la DNA, pregatit din clipa in clipa sa fie arestat. Culmea este ca procurorii DNA vor sa-l judece in libertate, desi Radu Mazare e plimbaret si are case inclusiv in state care nu extradeaza. Cum a ajuns un bucurestean primar pe viata in Constanta nu stiu, poate la fel cum un constantean a ajuns presedinte la Bucuresti.

Daca Traian Basescu era deja intr-o functie de conducere in Ministerul Transportului la Revolutie, despre familia lui Radu Mazare, cunoscut si ca Bonduelle, nu se stie mare lucru. Totusi ca si cel despre care vorbeam mai sus, este absolvent al Institutului de Marină Civilă Constanța. Asta ar fi legatura dintre cei doi, sau poate smecheria capatata pe mare.

Va fi arestat in cele din urma Radu Mazare sau ne va rade in continuare in fata? Eu zic ca va plati, insa nu sunt nici proroc si nici ghicitor, ma pot insela, dar cred ca nu mai e mult pana aflam adevarul. Daca scapa Radu Mazare sau nu vom afla destul de curand spun eu, deci rabdare!Related Posts: