Răzvan Bălănescu nu da nimic gratisRăzvan Bălănescu e un YouTuber roman cu oarece succes, doar ca lumea a inceput sa creada ca ofera informatii gratis, cand el de fapt da doar “audienta” canalului sau. Nu stiu cum de cred unii ca scopul lui e sa ajute oamenii sa castige bani, cand el crede ca cei care fac bani iau de la el din buzunar. NU, poti oferi sfaturi chiar detaliate: faci asa si pe dincolo si o sa castigi bani. Cat mine? Cel putin pe YouTube e loc pentru toti, pentru ca nu te uiti ca la televizor in minutul de aur, exclusiv pe un canal. NU, te uiti pe rand la tot ceea ce crezi ca e folositor, iar daca azi ma uit la canalul lui Răzvan Bălănescu, maine ma uit pe cel a lui Selly. Am tot timpul din lume, pentru ca nu trebuie s ama uit in acelasi timp la ambele.

Răzvan Bălănescu nu da nimic gratis

O fi rau ca Răzvan Bălănescu nu da nimic gratis? NU, garantez ca asa este. Nu are nicio obligatie, omul face o activitate din care castiga bani, ofera ce vrea el si in ce conditii crede el ca-i sunt avantajoase. Nu esti multumit? Schimba canalul! Poate iti plac cei de la Zaiafet, sau de ce nu, cei de la Zona IT. Azi toti te invata sa faci bani online, sa investesti in bursa, in bitcoin sau mai stiu eu ce smecherie. Daca mi-ar place munca m-as angaja, nu as scrie pe Ghimpele.Info, ca nu asta e o meserie tocmai banoasa. Dar aduce un venit de minim echivalentul unui profesor. Adica e ok.

Deci sa nu-l judecam pe Razvan ca nu va da el mura in gura cum sa deveniti milionari, nici el nu este! Daca acum va plangeti, sa vedem ce o sa faceti cand omul va face clipuri pe banda rulanta, fara sa va mai citeasca macar comentariile. Pentru ca cititul lor nu-i aduce nimic, ma refer la bani. Oricum daca-l contrazici nu o sa-l faci sa-si schimbe parerile, cel putin nu acum.Related Posts:

  • No Related Posts