Romanii din Italia sau ghimpele de la RomaRomanii au ajuns un ghimpe in spatele italienilor, daca au reusit sa incendieze masinile a cinci romani din Roma. DAca ar fi dupa mine as lua intreaga comunitate de romani, intr-o vineri si i-as scoate din Italia. Sa ramana ei la munca pe care o fac romanii, atat in agricultura cat si la ingrijit batrani sau in constructii. Sa le ramana marocanii si cine mai vor ei, sa vedem atunci cum este viata. Au uitat de viata lor in SUA sau America de Sud acum nici 60 de ani? Asta e viata, acum se vad mari si tari, dar o sa aiba si ei zile cand or sa inteleaga ca nu e ok sa arzi masini doar pentru ca esti emigrant.

Noi romanii ne batem in piept ca suntem latini, ca ne tragem din Traian si Decebal si ei ne omoara, ne incendiaza. Asa sa fie viata sau asa am lasat noi sa fim tratati? Ia sa vedem ce zic daca anuntam ca plecam din Italia in cateva zile! Sa vedem ce face bursa lor, ce fac preturile, etc. Eu zic ca merge incercat, ba mai mult ca ar trebui sa si plecam in corpore, asa pe nepusa masa! Apoi discutam de ce si cum remediem problema!

Nea-m invatat sa rabdam mojiciile multora, am uitat ca suntem si noi oameni, ca avem doua maini si doua picioare ca si restul lumii, iar faptul ca unii sunt acum mai avuti ca noi nu inseamna ca asa va fi mereu. Numai maine nu-i poimaine si mai vorbim. Hai buna pace voua si celor car einca mai gandesc!Related Posts: