Scriu la comanda despre politicieni ?Am o nedumerire, indiferent despre ce politician scriu, mi se spune ca o fac la comanda, problema mea este insa doar una, cum scriu despre toti politicienii din tara, de fapt cine ma plateste? Asta e una, a doua intrebare este cine-i plateste pe cei care ma tot acuza ca sunt de stanga, de dreapta de centru, pro rus sau pro american? Nu am dreptul si eu sa am o parere? Mai ales ca de obicei vin cu argumente si fapte reale, deci nu arunc cu piatra si fug sa ma ascund dupa gard, ca altii.

Scriu la comanda despre politicieni, politica si tara ?

Vad ca in ultima vreme toti te considera vandut doar pentru ca ai alata parere fata de a sa, dar ma intreb daca aceia au o oglinda in casa, sa se uite in ea si sa se intrebe: oare eu sunt un geniu, le stiu pe toate? Iar daca esti asa destept, de ce nu traiesti mai bine? A, da – altii sunt de vina, tu esti geniul care ai mereu dreptate si restul sunt prostii care nu te inteleg, asa-i? Dar daca maine se dovesete ca ai gresit, ca politicianul pentru care iti dadeai si sufletul e un corupt, ce faci? Vii la mine si cazi in genunchi ca sa te iert, ca ai fost un prost? NU, o iei de la capat, iar eu sunt cel vandut si tu ala destept, pana cand o sa inchizi ochii.

Un singur lucru scapi din vedere: NU te ajuta cu nimic ceea ce faci, nici pe tine si nici pe altii, cum pe mine ma lasa rece ca ma tot bagi in buzunarele cui vrei tu. De ce sunt sigur ca EU am dreptate? Pentru simplul motiv ca niciodata tu nu citesti un articol mai departe de primul paragraf, sau mai degraba te opresti la tiltul sau!Related Posts: