Simona Halep a revenit pe locu 3 WTADesi am fost mereu pe locuri fruntase in sport, in tenis Simona Halep a facut mai mult decat oricare alta romanca, iar alaturi de Ilie Nastese este un simbol al tenisului romanesc. Iata ca dupa ce a castigat turneul de la Dubai, Simona Halep a revenit in TOP 3 WTA. Desi speram sa o vedem pe primul loc in tenisul feminin mondial, nu putem spune ca locul trei nu ne onoreaza, chiar daca asta este ca un ghimpe in coasta celor de talia lui Mircea Badea. Iar noi romanii vom fi mereu un ghimpe in coasta celor ce cred ca nu putem fi lideri mondiali.

Simona Halep a revenit pe locu 3 WTA

Deja suntem siguri ca ati inteles cu ce se ocupa Ghimpele romanesc, cu promovarea a tot ceea ce inseamna valoare si intepatul a tot ce este non-valoare in spatiul romanesc dintre Nistru si Tisa. Nimic nu ne scapa, iar victoria obtinuta de Simona Halep nu putea trece neobservata, locul unul la turneul din Emiratele Arabe Unite, la Dubai este unul dintre evenimentele care sigur merita sa fie prezente pe ghimpele romanesc. Pe cine vrem sa intepam? Pe smecherul de la Antena 3 care nu s-a bucurat nicodata de victoriile sportivilor romani, exact – pe nimeni altul decat omul spagat – Mircea Badea.

Daca in tara ne laudam cu arestarile a doua guverne – pe plan mondial ne laudam cu Simona Halep, cu reusitele echipei de gimnastica feminina, cu faptul ca Il Luce inca reuseste sa aduca victorie dupa victorie echipei pe care o antreneaza. Parca avem cu ce ne lauda, nu-i asa dragilor?

 Related Posts: