Slabeste cu o banana pe ziCine ar fi crezut ca poti slabi mancand banane, pana acum am auzi de ananas si kiwi, insa de dieta cu banane nu auzisem, dar uite ca se poate, iar eu va recomand cura de banane de trei ori pe zi, cate o banana. Combinata cu kiwi pentru colesterol si cu ananas pentru rezultate mai bune in cura de slabire, aceasta dieta va fi cu siguranta si cea mai ieftina si cea mai naturala cale de a scapa rapid de kilogramele in plus. Pe perioada dietei cu banane va recomandam gratarul si salatele, astfel veti avea si un plus de proteine pentru a nu va simti slabiti, dar si vitamine din belsug.

Slabeste cu o banana pe zi

Vrei sa ai talia Biancai Dragusanu si sa nu suferi de inanitie? Cea mai buna dieta este cea cu banane, kiwi si ananas. Evident ca va recomandam si varianta cu pastile, Ananas Forte, daca numarul de kilograme de care vreti sa scapati este peste 20, iar timpul nu va permite sa tineti cura peste doua luni de zile. Cred ca acum sunteti pe deplin multumit(a) de varianta propusa de Ghimpele.Info – singurul site care nu se gandeste la reclama ci la cititorii sai!

Fii mereu cu ochii pe noi la sectiunea diete, vom adauga periodic atat diete primite de la cititori dar si cateva exemple concrete, cu date despre dieta si numarul de kilograme cu care au slabit cei ce le-au incercat. Experienta fiecaruia poate fi un prim pas pentru a intelege cum slabim si de ce, caci organismul fiecaruia reactioneaza diferit la anumiti stimuli din alimentatie, deci nu exista reteta perfecta, poate doar cumpatarea sa fie raspunsul adecvat si universal valabil.Related Posts: