Sunt roman – scoate-ma de aici!Ghimpele.Info va invita la noua emisiune online: sunt roman – scoate-ma de aici! Adica cum sta treaba, sa zicem ca te crezi un tip rezistent, care rabda si munceste pana in panzele albe, te inscrii frumusel la emisiunea online sunt roman – scoate-ma de aici, iar cand decizi pe buna dreptate ca nu mai poti, noi te ducem unde vrei tu numai in Romania NU! Esti medic si vrei sa emigrezi in UK? Sau poate vrei sa pleci in Germania, nu e nicio problema, trebuie sa strigi doar: Sunt roman – scoate-ma de aici! Precum vezi avem si poza de contact, ca sa nu te ratacesti pe site!

Sunt roman – scoate-ma de aici!

Eu unul ma simt fericit in Romania, platesc taxa aia faina de drum, e super – nici nu va inchpuiti ce placere am avut cand mi-a cazut ieri scutul de la motor, din cauza gropilor. Am avut mare noroc, caci desi eram intr-un sat, a venit un mosulica si mi-a adus un mecanic. Asta, baiat priceput m-a anuntat ca nu au rampa in sat, asa ca singura metoda e sa rupa scutul si sa plec fara el. Zis si facut, l-a dat jos si l-a luat acasa, asa jumate cum era. La ce-i trebuia nu stiu, dar eu acu,m stau sa caut un scut nou de VW, oare gasesc?

Dar in ciuda neplacerilor, rezist! Am ambitia sa vad cum sau mai bine zis cat am sa rezist pana sa strig si eu ca cei peste 4 milioane de romani ce au emigrat deja din 1990 si pana acum:Sunt roman – scoate-ma de aici! Am zis ca macar pana la pensie, mai am fix 15 ani! Mama ce de timp am!Related Posts: