Tariceanu s-a maritat politic iar



Calin Popescu Tariceanu era cunoascut pana acum ca un liberal reformator, acum ca un aliat de nadejde al PSD, caci la numai un an de la infiintarea propriului partid, a fuzionat si a format impreuna cu partidul lui Voiculescu ALDE – Alianța Liberalilor și Democraților. Daca mai fuzionaeaza si cu partidul doamnei Udrea va fi alianta liberalilor si democratilor populari? Ma face sa rad traseul politic a domnului Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu care si-a facut partid ca sa fuzioneze cu altii. Nici Marian Vanghelie nu afacut asta, desi la el era de astepat.

Tariceanu s-a maritat politic iar cu conservatorii

O mica mirare: unde sunt conservatorii in moscarea asta? A ramas liber de inregistrare si daca maine ma gandesc sa infiintez un partid conservator, am sansa asta istorica? Culmea ca in noua formatiune stiu cine-s liberalii, dar democratii cine-s? Conservatorii? O fi o legatura intre ce se intampla in Grecia si ce a facut baietelul doamnei Alexandrina Louise? Poate i s-a stricat bicicleta si de nervi a trecut la alt partid?

Hai sa va amintesc traseul lui Tariceanu: prima dragoste a fost PNL adica aprtidul liberalilor, pe vremea primei sotii probabil – doamna Cornelia Tăriceanu, apoi se schimba la aripa mai tanara, adica PNL aripa tanara, deci probabil, zic si eu in cinstea doamnei Livia Tăriceanu, dar cum nici casniciile nu dureaza, Tariceanu devine reformator si iar apare probabil o sotie, doamna Ioana Tăriceanu. Evident ca nu se putea hotara cat de reformat este si s-a mai casatorit odata cu doamna Loredana Tăriceanu si un nou partid ALDE. Partea cu corespondenta dintre casatorii si partide e o pura inventie, caci evident cine sta sa vada care a fost ordinea celor 5 sotii ale domnului. Dar nu te poti gandi cum poti sa joci tenis cu viata, asta mi-a venit in cam cand am citit ca are trei copii din 5 casatorii, adica a castigat 3 din 5! O, imi place tenisul, deci nu discut dar la partide? O fi ajuns abia la 4 si mai are unul de incercat? Cinci nume, 5 neveste si doar 4 partide, nu se poate domnule!

Acum la final ma intreb, casatorie din interes? Dar cine o fi nasul, sa nu zici ca Victor Viorel! Ar fi culmea, pe cuvant – nu post sa cred, tu poti?



Related Posts: