Top 10 site-uri apreciate de Ghimpele.InfoSalut, hai sa te invit la o cafea si la o discutie despre site-urile prezente pe comunitatea noastra de pe Google+, mai vedem cum arata un site, mai discutam despre strategii de promovare si marketing, vedem noi. Pana la urma nu va fi un TOP clasic, ci vom discuta depsre site-urile personale, asa cum le vedem noi si cum le vede comunitatea. Discutiile ar putea usor sa ne indrepte catre rezultate mai bune, deci sa-i dam bataie.

Top 10 site-uri apreciate de Ghimpele.Info

Nu pot sa nun in capul listei site-ul kLumea.Info fiind evident si cel mai ca lumea dintre site-uri, cum spun ei. Jumatate stiri si informatii pe bune, restul glume pe seama credulilor. Am citit din el cat am avut rabdare, mi-a placut. Sau poat eca m-am lasat furat de impresia ca tema este aceiasi, ma refer la tema WordPress, evident!

Ca sa nu picam in capcana asemanarilor va propun WebZone.Info – alt design aceiasi Marie, car cu alta palarie. Desi canva apreciam designul sau, azi pot sa spun ca nu ma prea atrage, insa daca informatiile sunt de calitate, de ce NU? Un site interesant pe care-l recomandam, atat cititorilor interesati de subiecte cat si proprietarilor de domenii – am inteles ca e scos la vanzare cu doar 35 de euro!

Iata ca ajungem si la locul trei, ultimul loc pe podium saptamana asta, cu site-ul de stiri locale Tulcea.Info – design placut si simplu, fara multe artificii, informatii la subict, sper sa le mearga bine. Am pastrat locul trei pentru categoria New entry sa zicem asa. Saptamana viitoare va vom prezenta alte trei site-uri, speram sa ne vina pe pagina comunitatii de pe Google + mai multi pretendenti la titlu.Related Posts: