Tu cand ai mai citit o carteDe cand se uita lumea la AXN si HBO s-a cam terminat cu cititul cartilor, insa eu va intreb daca nu ati vrea sa cititi romanele lui Sven Hassel. Sa zicem ca nu ai citit Legiunea blestematilor, un roman ce merita neaparat citit! Va redau mai jos un mic fragment din romanul Batalion de mars, pe care pot sa ti-l dau sa-l citesti pe tableta in format eBook.  Am sa va ajut sa o cititi in format Pdf sau Odt, trebuie doar sa vizitati magazinul nostru gratuit de pe facebook.

Diferenţa nu-i chiar atât de mare pe cât ar putea părea, declară Barcelo­na Blom, scuipând prin oblonul tancului. După cum ştiţi, războiul civil din Spania l-am început ca „miliciano” în Servicios Especiales. Cei bănuiţi că ar aparţine coloanei a V-a sau c-ar fi fascişti erau duşi, prin Calle del Ave Maria, până la zidurile abatorului. Nisipul era într-atât de uscat încât sugea imediat sângele, de nu mai era nevoie să fie vânturat după execuţie. Preferam să-i împuşcăm stând în picioare, dar unii se aruncau pe jos şi nu era chip să-i scoli. Mulţi strigau: „Trăiască Spania!”

Crezi ca daca te uiti la film e suficient, poti sa nu mai citesti o carte seara inainte de culcare? Te provoc sa-mi zici care este ultima ta carte citita, fac pariu ca nu-ti mai aduci aminte. Dar la seriale te uiti pe AXN? Spune ca te uiti la Minti criminale, la NCIS New York sau ce seriale mai dau ei acum. Fac pariu ca nu ai scapat nici Doctor House si alte seriale de genul asta, insa sa cumperi o carte nu te-ai gandit.Related Posts:

  • No Related Posts