Un ghimpe in coasta DNADaca domnisoara din primul nostru articol era o inocenta, ei bine a doua fata nu mai este nici pe departe inocenta, caci a pierdut-o mai de mult, acum este arestata la domiciliu si probabil scrie deja la romanul fluviu – Ai un ghimpe impotriva mea, domnule Florian Coldea? Dar ce ghimpe, am spune noi, daca a reusit sa fie incarcerata in doar cateva zile de la prima ei declarartie contra SRI si DIICOT. Dar culmea ca dupa ce ni s-a explicat cat este Elena Udrea de periculoasa, poate pentru a fi impiedicata sa se pozeze iar in revista The One, acum ni se spune ca sta mai bine arestata la domiciliu.

Un ghimpe in coasta DNA

Desi actiunile doamnei Elena Udrea sunt greu de inteles, este cert ca a decis sa nu plece singura dupa gratii, asa ca a dezvaluit cate ceva din ceea ce stie, iar daca este sa ne ghidam dupa actiunile anchetatorilor, nu a spus tot ce stie. Faptul ca are un ghimpe impotriva multora este clar, iar faptul ca a fost ba arestata la iuteala ba lasata libera la domiciliu ma face sa cred ca sigur nu spune povesti.

Speram noi ca indiferent de politele care se platesc azi si se vor plati si maine, vom avea actiuni ale DNA-ului corecte, chiar daca se fac inca dup acum bate vamtul – politic. Pana la urma la cati sunt de arestat in Romania este nevoie de timp, iar ordinea nu este asa de importanta. Mai important este sa se gaseasca cate un ghimpe pentru fiecare hot, in asa fel incat sa-ti fie frica sa mai furi cum te vezi in scaunul ala de demnitar bine platit!Related Posts: